Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

De la cate grade cu minus nu mai trebuie sa scoatem copii afara, la plimbare?

Raspuns mamica: "Din punctul meu de vedere copilul ar trebui scos afara in orice anotimp, in orice situatie. Asta nu inseamna ca pe ploaie sau ger naprasnic. Dar 10 minute pe zi e suficient. Stiti cum isi calesc romii copii. Eu am facut greseala de a cocolosi fetita distrugandu-i sistemul imunitar."

Raspuns mamica: "Trebuie stiut ca orice copil fie el sugar, sau prescolar, scolare, de la nou-nascut pana la mare trebuie scos afara zilnic. Acum depinde intr-adevar si cat il tineti. Un nou nascut il tineti iarna maxim 10 minute afara, dar daca are 2-3 si mai mult puteti sa il tineti mai mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.