Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cat de repede poti sa vezi rezultate la logoped, la un copil de 3, 4 ani care are deficienta la vorbire ?

Raspuns mamica: "La varsta de 3, 4 ani, cred ca e inca devreme sa duceti copilul la un logoped pentru deficienta in vorbire. Fetita mea a vorbit stalcit pana la 5 ani, iar R-ul nu l-a zis pana pe la 6 ani. Acum vorbeste bine, mult si repede. Cateodata parca nu se mai opreste. Eu zic sa mai aveti rabdare un pic, poate isi revine si fara ajutorul medicului de specialitate."

Raspuns mamica: "Daca ati obsevat o deficienta clara de vorbire este foarte bine sa mergeti la un logoped deoarece poate sa va ajute mult si chiar sa il faca sa vorbeasaca normal si bine. Dar trebuie stiut ca rezultatele nu se vad chiar foarte repede acum depinde si cat de greu pronunta copilul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.