Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce o inteapa pe piele pe fiica mea de 3 ani atunci cand o dau cu un emolient?

Raspuns mamica: "Poate face o reactie adversa la acel produs. Incercati sa folositi altceva si de la alta firma - daca se manifesta la fel, ar fi bine sa evitati sa o mai dati cu emolient si sa mergeti cu ea la medicul pediatru. Folositi produse destinate copiilor, nu adultilor."

Raspuns mamica: "Poate are pielea sensibila sau alergica la unul din componentele produsului. Poti merge la un medic de specialitate la un control sau poti sa incerci alt produs pentru piele sensibila si daca tot asa se intampla nu o mai da cu niciun produs decat la recomandarea medicului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.