Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

A mai avut cineva teste de sarcina negative in sarcina ?

Raspuns mamica: "Da, eu am facut si iti spun cu mana pe inima ca am stiut ca sunt gravida, inima imi spunea, instinctul de mama, chiar daca testele imi aratau ca nu sunt gravida, chiar si ecografia intravaginala imi spunea ca nu sunt. Dar le-am facut prea devreme . "

Raspuns mamica: "Poate sa iti iasa test de sarcina negativ daca ati facu testul prea devreme si ai un nivel saczut de hormon hcg; lasa sa treaca macar vreo 2 saptamani si pe urma repeta, se poate si a 2-a liniuta sa iasa un roz pal; sau iti poti face testul de sange."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.