Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Data conceperii copilului, cum poate fi aflata?

Raspuns mamica: "Doctorii calculeaza data probabila a nasterii in functie de ultima data la care ai avut ultima menstruatie plus 10 zile, la care se presupune ca a avut loc conceptia copilului. Iti dau un exemplu: daca ai avut menstruatie pe data de 1 dupa data de 10 a avut loc conceptia."

Raspuns mamica: "Nu puteti afla ziua conceperii exacta, dar o puteti aproxima cat de cat. Trebuie sa va aduceti aminte cu exactitate cand ati avut ultima menstruatie, apoi sa adunati 10 zile - dupa 10 zile de la menstruatie vine perioada ovulatiei/cea mai fertila. Si undeva pe acolo, ati conceput copilul. In cazul in care va mai aduceti aminte si data in care ati facut sex neprotejat, nu mai aveti nevoie sa calculati."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.