Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Daca un adolescent isi incepe viata sexuala la 16 ani acest lucru poate avea efecte negative?

Raspuns mamica: "Din pacate da. Sexul in adolescenta, spun specialistii, poate sa aiba efecte negative si chiar de durata asupra organismului dar si asupra starii de spirit adunci cand adolescentii vor deveni adulti. Acest lucru se datoreaza faptului ca la varsta adolescentei sistemul nervos este inca in curs de dezvoltare."

Raspuns mamica: "Efecte negative pot sa apara de fiecare data cand ai relatii sexuale. La 16 ani, adolescentii, majoritatea, isi incep deja viata sexuala nefiind indrumati de nimeni adult ce trebuie facut. Cel mai bine e sa comnici cu adolescentul, sa il educi si din punct de vedere sexual si relational, si cel mai important e sa ii vorbesti despre protectia fata de o sarcina si a bolilor cu transmitere sexuala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.