Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Daca alaptam putem folosi amoxicilina, este periculoasa ?

Raspuns mamica: "Nu este periculoasa deoarece este singurul antibiotic care se poate transmite in lapte in cantitati foarte mici. Eu am folosit acum cateva zile si i-am deat sa suga si nu a avut nimic, cu toate ca daca le intrebi pe farmaciste iti spun din start ca nu este bine, dar pe prospect scrie ca poti lua si cand esti gravida."

Raspuns mamica: "Eu am luat augumentin, care este tot un antibiotic, in a 2 a saptamana de alaptare din cauza unei infectii si bebe nu a avut nimic decat ca iesea mai greu cu scaunul afara. Dar este de preferat ca sa ceri parerea unui medic inainte de a lua medicamentul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.