Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum temperez iesirile violente pe care le are un copil de 7 ani la scoala?

Raspuns mamica: "In primul rand ar trebui sa aflati cauzele care il fac sa devina violent, mai ales daca in general nu are aceste iesiri. Daca si acasa face la fel, sau si pe afara cu alti copii ar trebui sa stai de vorba cu el si sa ii explici ca nu este bine si sa vedeti cum faceti sa isi piarda obiceiul."

Raspuns mamica: "Se recomanda disciplinarea pozitiva. Dureaza ceva pana apar rezultatele, dar e mai putin traumatizanta pt copil. Incercati sa observati si sa recompensati cu abtibilduri faptele si comportamentele care va multumesc. Spuneti copilului ce va face fericita si ce va intristeaza. De exemplu: Azi m-am simtit fericita ca ... sau Azi am fost trista pentru ca... Negociati: Daca azi la scoala nu vorbesti urat, mergem sa mancam o prajitura. Succes!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.