Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Cum se foloseste o minge de nastere?

Raspuns mamica: "Cele mai usoare exercitii pe care le poti face de la inceputul sarcinii pana aproape in momentul nasterii sunt cele in care stai cu fundul pe minge cu sprijin in picioare si te plimbi inainte si inapoi pe o distanta mica - 30-40 cm. Sau poti sta pe spate, tot cu sprijin in picioare."

Raspuns mamica: "Inainte sa nasc am folosit o astfel de minge. Dar la cate dureri aveam nu simteam ca ma ajuta vreun pic. Mie imi venea sa stau in fund pe pat si nu era bine pentru copil si de aceea asistentele mi-au dat aceasta minge. Trebuie sa te pui pe ea si sa te foiesti stanga, dreapta, fata, spate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.