Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cum sa-mi determin copilul sa ia smecta? Nu vrea sub nicio forma.

Raspuns mamica: "Pune-i in ceai, este cel mai recomandat ... daca nu vrea inceraca in lapte sa-i pui (lapte fara lactoza) in cazul in care este pentru diaree. Dar mai intai intreaba medicul daca e voie pentru ca eu niciodata nu i-am pus in lapte, doar in ceai le-am dat ... Cel mai bine ai mei iau cu seringa gradata."

Raspuns mamica: "Poti incerca sa il pui in ce bea copilul si ii place mult. intr-un pahar cu ceai sau suc sau lapte, care sa acopere gustul sau daca nu vrea si nu vrea, poti incerca sa il dai cu o seringa, la coltul gurii si il va lua fie ca vrea fie ca nu vrea. Este mai greu cu copiii, dar ne adaptam."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.