Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu sa doarma?

Raspuns mamica: "Multe cazuri in care mamicile se plang ca nu mai dorm copii lor. Incearca sa il legeni pe picioare sau sa ii spui o poveste sa ii citesti. Acum nu stiu cat are daca are peste 2 ani poti chiar sa nu il mai culci la pranz si asa vei vedea ca seara va dormi linistit."

Raspuns mamica: "Sa doarma cand? Daca vrei sa doarma ziua desi are mai mult de 3 ani nu il forta sa doarma pentru ca nu e asa de rau sa nu doarma, adoarme mai repede seara, daca insa nu doarme noaptea atunci nu e bine pentru ca inseamna ca are un motiv si trebuie sa consulti medicul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.