Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu de 4 luni sa se culce mai devreme de 11:30 pm?

Raspuns mamica: "Ca sa il inveti sa se culce mai devreme la o varsta atat de mica, ar trebui sa te culci si tu o data cu el. In primul rand ai grija sa nu doarma prea mult ziua, nu are nici un rost daca se trezeste la 8 seara, sa incerci sa il culci din nou la 9. Daca tot nu vrea, incearca si leganatul, in brate sau pe picioare."

Raspuns mamica: "Incercati sa-l tineti la pieptul dumneavoastra - de obicei se linistesc si adorm cand aud bataile inimii mamei. In cazul in care nu adoarme, il puteti legana in brate sau pe picioare. Fiica mea nu adormea decat atunci cand o plimba tati cu masina - 5-10 minute."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.