Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum o pot intarca sa nu mai bea lapte la 3 ani?

Raspuns mamica: "Deci o alaptezi inca? Cred ca e greu, la ea cred ca acum mai mult e obisnuinta ca la 3 ani nu prea mai ai ce sa ii dai, cred ca se alinta si doar tocaie, totusi trebuie sa o intarci caci altfel nu se poate desprinde de tine, daca e dependenta de san e cam greu dar nu imposibil."

Raspuns mamica: "Incearca sa ii spui ca te dor sanii, ca au aparut bubite, ca nu mai sunt buni. Laptele din canita e mult mai bun pentru ea , o s-o ajute sa creasca mare, incarca sa raresti mesele la san. E destul ed mare ca sa inteleaga ca te doar acolo, ca nu se mai poate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.