Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum este mai bine: un singur copil la parinti sau mai multi? Ce ai alege / ai ales pentru familia ta?

Raspuns mamica: "Mamico.. depinde de fiecare familie, de deciziile luate de ambii parteneri. Sunt parteneri care isi doresc doar un singur copil, altii isi doresc mai multi... chiar daca sunt programati sau nu sa vina pe lume. Eu am doi copii... o fetita si un baietel. Sunt o mamica fericita ptr ca am pereche."

Raspuns mamica: "Sincer... este o intrebare destul de simpla... dar in acealsi timp destul de complicata. Cred ca depinde doar de decizia partenerilor asupra numarului de copii. Dar cand sunt doi copii... este mult ami biene si pentru ei si pentru parinti.."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.