Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum dezvoltam inteligenta copiilor ?

Raspuns mamica: "Exista in ziua de astazi o gramada de jocuri pe care le gsesti in librarii, prin care poti sa-i dezvolti inteligenta. Poti opta, cum am facut eu pentru jocurile de creatie, care sunt de multe feluri, sau cele de a adauga animale sau legume la locul lor, sunt multe. Fetitei mele ii place cele de imbracat sunt 2 fetite intr-o cutie si ai separat hainute de potrivit pe culori din lemn, si cele de creatie."

Raspuns mamica: "Stimulandu-i, chiar imi spunea psihologul cand am mers cu baietelul meu cel mare ca un copil trebuie stimulat mereu, inafara de jucarii si jocuri care sunt pentru fel si fel de activitati, de memorie, de logica, de indemanare, de creativitate etc. un copil trebuie incurajat si trebuie sa ii oferi afectiune. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.