Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Credeti ca barbatii inseala chiar daca sunt supravegheati 24 de ore din 24?

Raspuns mamica: "In primul rand, fiecare intelege diferit inselatul (poate pentru unele si daca se utia spre cineva si ni se pare ca flirteaza rezulta ca te inseala). In al doilea rand, eu nu vad cum poate sa functioneze o relatie sanatoasa cand este necesar sa il supraveghezi 24 din 24, ca de, daca cumva te inseala. Daca nu ai incredere in el si crezi ca te inseala mai bine lasa-l, o sa fie mai fericita toata lumea in final, decat sa fie tensiune in casa."

Raspuns mamica: "A insela are mai multe sensuri pentru ca poate insela si daca se uita dupa vreo fusta scurta sau ceva ce ia atras atentia la o femeie, iar parerea mea este ca atunci cand un barbat inseala o face pentru ca gaseste in alta parte ceea ce nu are acasa, intr-o relatie daca este incredere si iubire, daruire si sustinere nu exista si cuvantul "a insela"."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.