Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Copilul meu a inceput sa refuze pachetelul la scoala. Vrea doar bani de buzunar! Ce sa fac?

Raspuns mamica: "Mai sti care e faza? Depinde de cum se procedeaza la scoala. La 8 ani este banuiesc in clasa a doua si de exemplu la noi la scoala pana in clasa a patra vin cu pachetele la ei si unii chiar si cand trec in clasa a 5-a. Insa daca la el le scoala nu se procedeaza asa, ma refer la colegii de clasa s-ar putea sa fie luat asa putin peste picior daca vine cu pachet si probabil de aceea refuza sa mai ia pachetul la el. Poti sa-l lasi sa procedeze cum fac si ceilalti din clasa ca sa nu fie luat asa la misto sau poti in continuare sa-i spui ca tu ii dai pachet si atat... desi multi copii mai arunca pachetelele dupa ce pleaca de acasa ca sa nu se faca de ras la scoala 9 asa cred ei). Eu zic ca trebuie sa te gandesti si sa iei o hotarare."

Raspuns mamica: "Probabil asa vede la ceilalti copii sau rad colegii ca el nu are bani si pachet ! Incearca sa afli de ce refuza pachetul, iar daca nu ai alta solutie da-i bani, dar nu prea multi si spune-i sa isi cumpere ceva sanatos... fructe, iaurt, APA (IN NICI UN CAZ SUC )."

Raspuns mamica: "Mamico... aceeasi problema am avut-o si eu cu baietelul meu. Dar nu din cauza lui... ci din cauza unor colegi noi veniti in clasa care niciodata nu aveau pachetel de acasa... ci mereu aveau bani de buzunar si isi cumparau tot felul de prostioare. Copilul meu a inteles... si acum prefera pachetelul lui zilnic."

Raspuns mamica: "Aceasta situatie poate duce la certuri intre colegi. Probabil vede ca celalti colegi au bani de buzunar iar el pachetelul zilnic de acasa. Chiar daca ii pregatesti pachetelul... e bine sa-i dai si un banut de buzunar... de un covrig... sau altceva dulce."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.