Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilasul dvs. este dependent de tv sau internet? Noi nu ne intelegem deloc asupra programului de vizualizat la tv sau acces pe internet.

Raspuns mamica: "Nici eu nu ma inteleg cu cea mica, din pacate a prins gustul desenelor animate si cum se trezeste cum vrea la desene. Incerc sa ii distrag atentia cu jucarii sau sa ma joc cu ea si atunci uita de tv. La internet doar cel mare sta, care are 7 ani, si ii dau voie doar jumatate de ora o data."

Raspuns mamica: "Cred ca este prea devreme ca cel mic sa fie dependent. Inchide televizorul si spune-i ca s-a stricat. Iar calculatorul paroleaza-l si da-i voie sa intre doar o ora pe zi. Daca l-a aceasta varsta nu-l poti desprinde de mijloacele media, gandeste-te ce se va intampla cand va creste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.