Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Convetuirea unui copil cu un animal, dezvolta simtul raspunderii si al grijii pentru fiintele ce depind de el ?

Raspuns mamica: "In multe cazuri am inteles ca accesul la un animal de companie ajuta la intarirea sistemului imunitar, dar eu ca si mama de copil mai micut nu sunt deacord cu pastrarea unui animal de companie oricat de mic si curat ar fi, mai ales in casa. Exista riscul uor alergii,sau tot felul de microbi."

Raspuns mamica: "Da, convetuirea unui copil cu un animal ii dezvolta simtul raspunderii. E una din cele mai placute metode de a invata un copil sa fie responsabil, fara a-i ingreuna copilaria. Va invata ca atat el ca persoana, cat si animalele au nevoie de afectiune, sprijin si ajutor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.