Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce nume i s-ar potrivi unei fetite nascute de Sfanta Treime?

Raspuns mamica: "Cred ca ar trebui sa ii pui ce nume doresti tu, care crezi ca i se potrivetse, daca vrei un nume de sfant poti sa cauti in calendar si sa vezi ce nume de sfinti sunt in perioada cand ai/a nascut, imi place in mod deosebit Maria, Anastasia, Veronica, Antonia."

Raspuns mamica: "Eu cred ca nu prea conteaza cand te nasti, intr-adevar este bine sa te nasti de ziua sfintilor, de sfanta treime, dar daca tie iti place un nume mult care nu are legatura cu sfintii ,atunci ar trebui sa il pui fara sa te mai gandesti. Daca vrei sa ii pui un nume de sfant atunci cel mai frumos nume mi se pare Elena."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.