Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce jocuri pe calculator recomandati unui copilas de 10 anisori? Vrea neaparat :) , fiindca au si copii vecinilor. Pana acum am evitat sa ii cumpar.

Raspuns mamica: "Eu nu ma pricep la jocuri... dar te sfatuiesc sa nu te lasi induplecata ca faci cea mai mare prostie... eu i-am luat calculator de la 8 ani... si tot asa ca au si ceilalti copii... acum are 12 ani si cea mai mare problema a noastra este calculatorul. Jocurile acestea le capteaza 80% din timpul liber... devin sedentari si nu mai poti sa-i determini sa renunte. E un real pericol.dar daca totusi vrei sa-i faci pe plac alege jocuri non violente."

Raspuns mamica: "Nu te-as sfatui sa-i cumperi sau daca e un copil cuminte si invata foarte bine, il cumperi ca o rasplata pentru eforturile sale dar ar fi bine sa-i limitezi timpul acordat acestor jocuri. Nu sunt la curent cu noutatile din acest domeniu, dar foarte frumos este Need for speed. Este cu masini insa te capteaza total si stiu ca l-am incercat si eu cand l-a instalat sotul pe calculator."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.