Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce ii pot da pentru imunitate fiicei mele de 4 ani?

Raspuns mamica: "Este bine sa discuti cu medicul pediatru al copilului mai intai si apoi sa mergi la un plafar. Foarte bune ptr imunitate sunt echinaceea - spirulina si catina cu miere. Sunt multe firme pe piata care fac suplimente naturiste dar eu am incredere in cele de la Hofigal. Ei au consiliere on line si poti intreba daca iti recomanda ceva."

Raspuns mamica: "Foarte bun este propolisul gligonic fara alcool. Se dau picaturi pe kg corp de 3 ori pe zi. Este nemaipoment. Mie mi l-a recomandat medicul stomatolog pentru ca am avut un abces dentar si nu mai reuseam sa scapam de el si mi s a spus ca este pe fondul unei imunitati scazute."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.