Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce crema solara este indicata copiilor si cu ce factor de protectie ?

Raspuns mamica: "Sunt diverse creme solare pentru copii, eu stiu ca i-am luat din farmacie asta vara, cu factorul de protectie cel mai mare, de 50 parca. cel mai bine intrebi la farmacie, sa fie cat mai naturala, destinata copiilor si se poate folosi si in sezonul rece."

Raspuns mamica: "Personal iti recomand crema solara de la mustela, eu am folosit cand am mers cu cel mic la mare si avea 1 luna, are factor de protectie 50 + , ceea ce este recomandat pentru copii si dupa aplicare crema ramane pe piele si protejeaza pielea ca sa nu o prinda soarele, dar tot trebuie protejat copilul si cu o umbrela si desigur scos la ore adecvate verii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.