Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce cauzeaza febra care tine mai mult de 2 zile?

Raspuns mamica: "Buna, draga mea. In cele mai multe cazuri, la copii febra vine de la gatulet. Incearca sa te uiti in gat sa vezi daca este rosu sau are si puroi. Daca este doar rosu, incearca cu nurofen si paracetamol supozitoare vreo 3 zile. Daca are si puroi mergi la medic, sigur are nevoie de antibiotic."

Raspuns mamica: "Cu siguranta ca o infectie. Febra nu apare decat daca exista o infectie. Trebuie sa consultati medicul pentru a stabili cauza febrei si a va prescrie tratamentul adecvat. Eventual la indicatia medicului puteti sa-i faceti si analize de sange, daca nu se descopera cauza exacta a febrei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.