Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce ati pus pe tava ca sa aleaga fetita la un an? Ma intereseaza la fetita caci pentru baiat am rezolvat acum 2 ani.

Raspuns mamica: "Trebuie sa pui mai multe obiecte specifice fetitelor. Un ac cu ata, o foarfeca, oglinda, pieptan, iconita, ruj, carte, bani, centimetru pentru croitorie, un pix, chei, inel sau ceva obiect din aur. Poti sa pui un stetoscop daca vrei sa o indrepti spre medicina."

Raspuns mamica: "Eu am pus la taierea motului pe tava, eu am fata un pieptane, o carte, un pix, o oglinda, chei de masina, un inel, o carte religioasa, si cam atat. Nu mai stiu sa fii pus si altceva, acum sunt atatea obiceiuri incat fiecare pune cam ce vrea. Intrebati si nasa poate va va spune si ea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.