Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce altceva pot sa incerc ca sa ramana uscat noaptea copilul meu de 3 ani?

Raspuns mamica: "Daca te referi ca se uda la fundulet atunci cand urineaza atunci ar trebui sa-i schimbi scutecul; eu la 3 cani ii puneam inca noaptea scutec celui mare numarul 6 parca, nu am avut niciodata probleme sa se ude, scutecele de la pampers absorb foarte bine numai sa pui unul nefolosit la culcare."

Raspuns mamica: "Eu una te sfatuiesc ca inainte de a o culca sa o pui la olita deoarece cred ca face la olita si nu mai face in pampers. Iar noaptea sa te scoli sa o iei in brate si sa o pui pe olita si asa vei evita sa mai faca pipi in pat.E u asa fac cu fetita mea inca de la trei ani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.