Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cat timp dureaza sangerarile de nidare? Sunt insotite vreodata de dureri usoare?

Raspuns mamica: "De obicei sangerarile de nidare dureaza intre 2 si 4 zile. Au un flux scazut, sunt deschise la culoare si vin insotite cateodata si de dureri. Durerile sunt mai putin accentuate fata de durerile din timpul menstruatiei. Un ceai de tei caldut te va ajuta sa treci peste aceste dureri si te va linisti."

Raspuns mamica: "In mod normal sangerarile de nidatie dureaza pana la 4 zile si sunt cantitativ scazute sunt deschise la culoare si nu sunt dureri mari sunt destul de usoare. Poti lua no-spa daca vrei sau sa bei un ceai de musetel cald, ca ajuta impotriva durerilor si este si bun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.