Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand as putea sa incep sa-i dau bebelusului apa obisnuita de la robinet (nefiarta) si cand as putea sa nu mai sterilizez boluri si linguri?

Raspuns mamica: "Sincer nu este recomandata apa de la robinet, nici pentru oameni mari, si mai ales pentru copii. Cel mai indicat este apa plata, este mai sigura si nici nu este foarte scump de achizitionat. Cu sterilizatul, eu nu am sterilizat nicio data linguritele si castronelele. Doar biberoanele, pana la varsta de 2 ani."

Raspuns mamica: "Nefiarta nu te sfatuiesc sa-i dai nici unui copil mare si nici tu sa bei, apa din ziua de azi contine tot felul de impuritati, cel mai convenabil ar fi daca ai atasa la apa de la robinet un filtru, daca nu ar fi bine sa o fierbi, si eu mai sterilizam linguritele iar castronasele le opaream."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.