Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusii au voie sa manance citrice?

Raspuns mamica: "Parerea mea este ca nu, nu au voie sa manance citrice. Bebelusi pana la 6 luni ar trebui sa manance exclusiv lapte, de la san sau praf, iar diversificarea sa inceapa dupa 6 luni cu legume si fructe precum banana sau marul. Citricele sunt foarte acide si pot deranja stomacul unui bebelusi."

Raspuns mamica: "Acum depinde cate luni are, daca are pana in 6 luni ar trebui sa nu ii dai asta daca nu ai inceput diversificare inca, daca ai inceput-o eu zic ca poti sa ii dai amestecata cu suc de mere si morcov la inceput. Apoi poti sa ii dai si asa sa suga el ca nu ii face rau mai ales ca are vitamina C."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.