Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati vazut Parinti vs bunici? Cum vi se pare? Merita vazut?

Raspuns mamica: "Vi-l recomand cu caldura! Sa stiti ca este o comedie in care este prezentata situatia unui bunic care, atunci cand fiica sa trebuie sa mearga la servici in alt oras, el ramane singur cu cei trei nepotei si apeleaza la o metoda veche de ai linisti, traditionala desi beneficiaza de metodele secolului XXI de a-i cuminti. O sa vedeti despre ce este vorba. Vizionare placuta!!!"

Raspuns mamica: "Chiar azi l-am vaaut pe HBO. O comedie draguta, buna de vazut in familie. Cel mai tare m-aimpresionat cand a fost inmormantat prietenul imaginar - un cangur al unui nepot - totul insemnand o metafora. Dar nu vreau sa mai dau detalii din film, iti zic doar ca merita vazut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.