Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ati planificat sarcina sau ati ramas pur si simplu pentru ca v-o doreati?

Raspuns mamica: "Nu am fost la un cabinet de planificare familiala daca la asta te referi! Am ramas insarcinata foarte greu si deci... a fost o sarcina pe care mi-o doream ! Nu am luat niciodata anticonceptionale si totusi sarcina implicit copilul s-a lasat asteptat !"

Raspuns mamica: "Eu nu am planificat sarcina, pur si simplu am ramas insarcinata... insa fetita mea a fost un copil extrem de dorit si extrem de iubit .. Sarcina a fost un dar de la Dumnezeu, o fetita pe care mi-o doream dintotdeauna, o fetita care imi face viata frumoasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.