Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati folosit vreodata nuci de sapun pentru spalarea rufelor ? Ce impresie v-au lasat ?

Raspuns mamica: "Nu am folosit dar stiu ca sunt foarte bune, in primul rand pentru ca sunt naturale, cel putin daca te referi la alea care stiu eu sunt naturale. Poti spala mult timp cu ele, curata la fel de eficient ca orice detergent de calitate si sunt si mai convenabile la pret/per spalare."

Raspuns mamica: "Am folosit si eu asa ceva. Nu pot sa zic ca m-au incantat foarte mult, mai ales ca sunt foarte scumpe. Am optat sa folosesc asa ceva pt ca sunt naturale si nu provoaca alergii ca si alti detergenti. La hainele inchise la culoare merg, dar la cele albe.... nu prea le albeste. Depinde probabil si de masina de spalat. Le gasiti pe siteul: life care dot com."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.