Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Am inceput sa-mi intarc copilul de 5 luni cu putin pesmet dimineata. Este bine? Alte persoane au procedat la fel?

Raspuns mamica: "Nu,n u am auzit pe nimeni pana acum sa dea pesmet copilului ca sa-l intarce, in primul rand nu e bine ca contine gluten si cred ca e prea mic pentru gluten, poti sa il intarci si gata, ii dai o formula de lapte sau cereale pentru copii, nu trebuie sa faci experienta pe copil ca ti-a zis x."

Raspuns mamica: "Sincer nu am auzit de asa ceva niciodata si nici vreun articol sau emisiune desppre. Nu este indicat deoarece copiilor mici trebuie sa le dai fara gluten si cu siguranta pesmetul are. De ce nu incerci cu lapte praf, nu este mai simplu si mai sanatos?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.