Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Dupa dizolvare spermicidele au gust sau miros ?

Raspuns mamica: "Buna ziua, spermicidele nu au nici un fel de miros si nici un fel de gust nici chiar dupa dizolvare ... Daca il folosesti impreuna cu un alt mod de contraceptie (de exemplu prezervativul) poate fi mirosul celui de al doilea mod de contraceptie ..."

Raspuns mamica: "Dupa ce se dizolva, spermicidele nu au miros si nici culoare, deci nu pateaza lenjeria. Despre gust nu prea stiu ce sa-ti spun, pentru ca nu stiu... Doar daca au introdus pe piata si produse noi,anticonceptionale spermicide cu arome, pentru a le diversifica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.