Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am deja doi copii mici, dar vreau sa mai fac un copil. Este normal ?

Raspuns mamica: "De ce nu. Bunicii mei au avut 11 copii, iar parintii mei 7. Daca va doriti atat dumneavoastra, cat si partenerul de viata, nu este nimic anormal, atata timp cat aveti posibilitati materiale sa-i cresteti pe toti 3 si sa le oferiti dragostea si sprijinul in mod tuturor in mod egal."

Raspuns mamica: "Da, este normal, de ce nu. Sunt parinti care au cate 5, 6 sau chiar mai multi copii. Mai ales daca copiii pe care ii ai deja, chiar daca sunt mici, sunt cuminti si nu iti creaza probleme, este perfect normal sa iti mai doresti inca un copilas. ."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.