Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Am avut 3 cezariene. Acum sunt insarcinata pentru a 4-a oara. Ultima sarcina a fost acum 5 ani. Voi fi in regula?

Raspuns mamica: "Nu stiu daca veti fi in regula sau nu, dar cert e ca la a treia cezariana trebuia sa semnati si sa va faca legare de trompe. Uterul dumneavoasta nu poate rezista la atatea sarcini si operatii. In cel mai nefericit caz, la a 4-a cezariana ,va va scoate uterul cu totul. Doamne ajuta sa fie totul bine pentru dumneavoastra si bebelus!"

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu numai trei cezariene se pot face, dar daca spuneti ca aveti cinci ani de la ultima cezariana, trebuiea la a treia cezariana sa spuneti sa va lege trompele, ca sa nu mai ramaneti insarcinata si a patra oara, acum daca tot ati ramas insarcinata cu Dumnezeu inainte, asta e."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.