Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

A ramas cineva insarcinata dupa o vasectomie reversata?

Raspuns mamica: "Am auzit de un asemenea caz. Ideea este ca vasectomia in timp poate ceda, adica pur si simplu trompele se dezleaga si pur si simplu se poate sa te trezesti gravida peste nopate. Asa ca solutia cea mai buna este legarea si taierea trompelor ar fi o ideea mai ok."

Raspuns mamica: "Si eu am auzit de astfel de cazuri ... Atunci cand iti faci vasectomie, este foarte important sa stii ca nu este un proces ireversibil. Am mai citit undeva ca acesti copilasi rezultati dupa o vasectomie reversata au mari sanse sa dezvolte anomalii genetice."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.