Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Va rog spuneti-mi cum sa ne comportam cu un adolescent care nu invata, nu asculta, fumeaza si face numai ce vrea el. Cum sa-l facem sa inteleaga ca nu este bine ceea ce face si ca o sa aiba repercursiuni asupra viitorului lui.

Raspuns mamica: "Cred ca asta trebuia sa te intrebi mai devreme, cand a inceput formarea lui. Acum este foarte dificil, deoarece va incerca mereu sa faca exact invers decat ceea ce vrei tu. Acum trebuie sa te imprietenesti cu el si sa il sfatuiesti, fara sa-i impui."

Raspuns mamica: "Cel mai bine e sa nu ii impui cu forta sa se schimbe, e destul de dificil sa gasesti o cale amiabila, o prietena de-a mea l-a prins pe baiat ca fumeaza (16 ani) si l-a batut, nu mi s-a parut potrivit, trebuia sa abordeze astfel problema. Daca primeste bani de buzunar cel mai bine acolo sa "ataci", nu-i mai dai decat daca merita."

Raspuns mamica: "Parerea mea e sa incerci sa te apropii de el pas cu pas, sa incerci sa-i fii prietena. Sa incerci sa afli ce determina astfel de comportament. Incearca sa te pui in pielea lui sa gandesti la fel cu el. De multe ori astfel de comportament poate fi datorat anturajului sau poate fi o forma de revolta la adresa parintilor. Incercarea de a-l pedepsi sau mai rau de a-l bate vor inrautati lucrurile. Cel mai bine e sa incerci sa-i castigi increderea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.