Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Supozitor cu paracetamol pentru copilasi, din acela micut, pentru un copilas de un anisor, ar fi suficient? Are temperatura de la dintisori.

Raspuns mamica: "Eu si acum cand copiii au temperatura la supozitorul cu paracetamol apelez. Copiii mei au 5 ani, respectiv 2 ani si 4 luni. La temperatura din cauza dintilor tot supozitorul am folosit si a scazut ok febra. Eu recomand sa nu iti lipseasca din casa o cutie cu paracetamol supozitoare."

Raspuns mamica: "Buna mami, depinde ce intelegi tu prin temperatura eu o consider temperatura de la 37,5 in sus si nu dau copilului nimic doar daca ajungem cu ea la 37-38 incep prin ai aplica comprese pe frunte cu apa rece si ii imbib sosetelele in otet diluat, numai daca nu scade si dupa 30 min e tot la fel sau in crestere ii bag supozitor sau nurofen... Incercam sa evitam medicamentele deoarece distrug imunitatea.. Incearca ceai de musetel sa bea ii mai atenueaza durerea cresterii dintilor.. Bafta"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.