Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Mamici cu copii adolescenti, cum va intelegeti cu ei? Va povestesc tot ce fac? Cum se poarta cu voi? Ai mei inca sunt mici dar sunt curioasa pe viitor.

Raspuns mamica: "Inca nu am ajuns in acest stadiu dar abia astept intr-un fel sau altul. Sunt foarte curioasa sa vad cum va fi fica mea. Sa vad daca va vorbi orice cu mine sau va fi discreta. Fiecard copil e diferit. Abia astept sa ii cunosc temperamentul si felul de a gandi."

Raspuns mamica: "Si ai mei sunt mici insa vreau sa-ti spun, si nu vreau sa te sperii, ca eu luicrez cu adolescenti, sunt profesoara si chiar diriginta la o clasa de a 11-a si avem oarecum de ce sa ne facem griji pentru viitor deoarece au devenit din ce in ce mai rebeli si unii chiar mai tupeisti. Isi mint parintii si le ascund lucruri, mai ales situatia din catalog. Vin parintii la scoala din ce in ce mai ingrijorati si impreuna incercam sa-i stavilim putin pana trec de aceasta perioada de transformari la care ei nu prea stiu sa faca fata. Este o varsta cand unii fac greseli care-i marcheaza poate pe viata si ei nu prea constientizeaza lucrul asta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.