Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

La cati ani s-a instalat pubertatea la copiii vostri? Al meu are 12 ani si au aparut primele semne, e prea devreme?

Raspuns mamica: "Nu e devreme. Si baiatul meu cam la aceeasi varsta a avut primele semne. In schimb fetita de la 11 ani. Eu, la varsta ei, nici nu stiam bine pe ce lume traiesc. Acum, din cauza alimentatiei, a poluarii.... nu stiu din ce cauze, copiii se dezvolta mai repede, din toate punctele de vedere. Presupun ca sunt si ei in secolul vitezei."

Raspuns mamica: "Sincer, inainte, cand eram eu copil, pubertatea se instala mai tarziu, dar in ziua de astazi, copii se dezvolta din ce in ce mai repede si pubertatea se instaleaza timpuriu. Este devreme, dar am intalnit si fetite care la 9 ani erau deja intrate de mult in pubertate."

Raspuns mamica: "La mine s- a instalat mai tarziu, dar la sora mea, la 10 ani. Fiecare copil se dezvolta diferit si in propriul sau ritm. Astazi copii se dezvolta mult mai repede, dar nu este un caz izolat, ci o chestiune generala. Si baietii si fetele evolueaza din ce in ce mai repede."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.