Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cum rezolvam situatia, cand copilul tau intra in conflict cu alti colegi la scoala? Cand e tratat ca un fraier desi eu l-am educat sa nu se bata?

Raspuns mamica: "Cel mai bine este sa mergi la scoala si sa vorbesti cu cel care il agreseaza sau cu parintii acestuia sau macar cu invatatoarea deoarece sigur are un cuvant de spus si copii o respecta. Sa nu raspunda cu palma, deoarece se coboara la nivelul agresorului."

Raspuns mamica: "Cand am incercat sa intervin, a picat si mai tare de fraier. Acum l-am invatat sa evite situatiile conflictuale. Asa are foarte putini prieteni (nu stiu de ce, dar majoritatea copiilor au o atractie destul de mare spre violenta). Dar compenseaza invatand si gasindu-si timp pentru fratii mai mici. Sper ca odata intra la liceu, situatia se va schimba."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.