Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Buna mamici, am un baietel de 3 anisori si de cand il duc la gradinita raceste foarte des, o saptamana este bine una racit. Doar ce am terminat antibioticul de o saptamana si de ieri am inceput cu febra 38,7... Nu stiu ce sa mai fac, nu as dori sa il retrag de la gradi este primul an si e fericit. Ce imi recomandati bun pentru imunitate?

Raspuns mamica: "Asa sta treaba si la baieteul meu. Cum il duc la gradinita cum in doua zile il iau mucos de acolo. Bine, noi o sa il retragem de acolo pentru ca unii din alte cauze. Voi in schimb mergeti la medicul de familie sa va recomande ceva multivitamine pentru un copil de 3 ani si vitamina C."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.