Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

"Elevii de pana la clasa a VI-a pot primi de la stat 200 de lei pe luna pentru Programul "Scoala dupa scoala" ". Ce parere aveti ?

Raspuns mamica: "Pentru clasa a 6-a? Eu citisem ca pentru clasa a 4-a... oricum, ideea mi se pare benefica tuturor partilor. Copiii, pe parcurul anului scolar, vor face lucruri frumoase fata de natura, vor invata lucruri noi, se vor dezvolta in planuri afectiv, cognitiv, comportamental si social. Si apoi, daca primesc si 200 de lei - nu e o suma mare- este super pentru un copil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.