Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Alegeti jocuri dupa preferinta copiilor sau cumparati ce credeti ca e voie la varsta respcectiva? Sau nu cumparati deloc?

Raspuns mamica: "Raspunsul eda la toate 3 variantele. Uneori ii cumparam ce vrea el, chiar daca nu e specific varstei, stim ca pustiul nostru e ascultator si stie cum sase joace. Alteori cumparam o jucarie nu neaparat ca ne cere el, ci pentruca stim ca ii va place. Alteori, nu avem banuti, sau avem insa am vrut sa-l invat ca nu poate primi mereu. Oricum baiatul meu e un ascultator. Sa o vad si pe cea mica cand mai creste."

Raspuns mamica: "Daca ar fi dupa mine... as cumpara doar jucarii din plastic pentru protectia copiilor... dar cu atatea oferte si reclame peste tot la tot felul de jucarii nu ai cum sa ramai indiferenta. Mai cumparam si jucarii care nu prea sunt pentru varsta lor... dar ptr copii... orice."

Raspuns mamica: "Eu combin preferintele copiilor cu ideile despre jocuri pentru anumite varste. Incerc astfel sa ii fac sa se joace cu placere si sa invete ceva in acelasi timp. Sa nu le cumpar deloc nu mi-a trecut niciodata prin cap. Ce fel de idee o mai fi si asta?"

Raspuns mamica: "Pentru copii ar trebui sa luam si ce credem noi ca le-ar fi de folis dar si ce isi doresc ei. Uneori face mult pentru un copil cand primeste ce isi doreste si mai ales daca ii facem surprize. Si in general copiilor le place orice fel de jocuri. Care nu cumpara deloc nu au cu ce ca ar cumpara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.