Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

A folosit cineva Feminost? Are rezultate bune avand in vedere sloganul pe care-l are: "controlul are rost!"

Raspuns mamica: "Eu personal nu l-am folosit... nu am avut nevoie... dar cumnata la folosit un timp indelungat... chiar dupa ce a nascut... un medic ginecolog de la Iasi i la prescris... dar inainte de asta i-a facut cateva analize... sincer nu stiu pentru ce. A fost destul de multumita de Feminost!"

Raspuns mamica: "Este foarte bun pentru restabilirea controlului asupra urinarilor necontrolate careapar la femei mai ales dupa sarcina si nastere. Se intampla, si chiar si mie care nu am nascut normal, sa am astfel de urinari necontrolate, bineinteles ca nu in cantitati mari, mai ales din perioada care a urmat dupa nastere. Daca aveti astfel de probleme Feminostul este cel mai fidel aliat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.