Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Va doriti ca odraslele vostre sa aiba o copilarie cum ati avut-o voi? Eu da, cred ca a fost cea mai frumoasa perioada pana sa am copii.

Raspuns mamica: "Da mi-as dori... chiar daca am avut multe lipsuri in copilarie, stiam sa ne bucuram de orice si sa ne multumim cu putin. Eram fericiti cu ce aveam... ne bucuram de jocuri, alergari in aer liber... faceam tot ce ne trecea prin cap. Nu eram sclavii tehnologiei ca acum... mi-as dori sa simta si copiii mei ceea ce simteam noi cand parintii nu ne mai strangeau de pe drumuri."

Raspuns mamica: "Sa stii ca da... am avut o copilarie super... pot sa zic ca am avut o copilarie pe cinste... nu ca acum cand copii vorbesc doar despre jocuri pe calculator, ultimul fiml 3d aparut... copii sa aiba o copilarie adevarata... in sensul pozitiv... cu iesiri in fata blocului etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.