Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Unde pot gasi un gherghef pentru copii - din plastic, cu etamina si cu ac de plastic ?

Raspuns mamica: "Poti gasi la cei de la D-Toys sau la cei de la Noriel. Mai sunt magazine care au asemenea jocuri, cred ca am vazut si in Kauffland dar cred ca pretul era mai mare decat cel de la primele 2 firme. Sau la librarii poti gasi aceste jocuri speciale ptr fetite."

Raspuns mamica: "Intr-adevar, sunt multe firme ce au scos pe piata astfel de gherghefe. Dar, cu putina ingeniozitate, poti sa confectionezi chiar tu unul. Daca ai o sita pentru faina, ii scoti sita de plastic sau metal, in locul ei pui etamina, iar pe margine o prinzi cu elastic sau sarma subtire. Cu acul e mai greu, dar poti sa-l confectionezi dintr-o scobitoare, careia ii faci o gaura cu un ac normal (mai grosut)."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.