Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Taxiurile din Romania ofera scaun de masina pentru copii?

Raspuns mamica: "Nu cred, cel putin eu pe unde am fost nu am vazut sa aiba vreun taxi scaunel pentru copil, poate doar daca acel om are copil si daca e propria lui masina e posibil sa-l fi tinut, dar nu, taxiurile din Romania nu au scaunele de masina si nici din afara nu am auzit."

Raspuns mamica: "Nuuu, unde s-a mai pomenit ca Romania sa fie intrata in rand cu lumea!? In primul rand nu-i poate obliga nimeni, nici macar prin lege. Iti vor spune imediat - puteti sta cu copilul in brate pe bancheta din spate a masinii. Asa ca nu va asteptati sa gasiti vreun taxi cu scaun de masina pentru copii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.