Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » « inapoi

Se poate naste normal daca prima nastere a fost prin cezariana?

Raspuns mamica: "Daca prima sarcina a fost prin cezariana, nu inseamna ca nu poti naste normal pe cea de-a doua. Exista un singur risc ruptura uterina, dar acest risc este si mai mic daca la prima cezariana taietura a fost facut pe linia bikini-lor. Acum asta decizi tu impreuna cu medicul tau care te monitorizeaza."

Raspuns mamica: "Au fost cazuri in care prima nastere a fost prin cezariana, iar a doua a fost normala, doar ca dupa mai multi ani distanta intre cele doua nasteri. Oricum din cate stiu eu nu ai voie sa faci un copil dupa o cezariana decat daca trec aproximativ 3 ani. Medicul tau va sti ce e bine pentru tine si pentru pruncul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.